Гума Листова Харчова Купить ГОСТ 17133-83 | Каталог
Харчова гума в рулонах використовується для виготовлення гумових ущільнень, прокладок, настилів у харчовій промисловості – техпластина харчова.
Технічна пластина (натуральний каучук із сумішшю бутадієн-стирольного каучуку) ГОСТ 17133-83.
Призначена для виготовлення ущільнювачів нерухомих сполук та інших виробів, що контактують з різними харчовими продуктами: фрукти, овочі, фруктові та овочеві соки, пюре та консерви, пиво, виноматеріали, суспензія дріжджів, гриби, питна вода, газована вода, мінеральна вода, квас, сиропи, молоко та інші продукти.
Працездатні при t від -40 до +70°С, витримують короткочасне підвищення до +100°С.
Ступінь твердості 50±5 Шор (відповідає середньому ступеню твердості)
Діапазон робочих температур харчової гуми від -40°С до +70°С.
Колір харчової пластини – світло-жовтий.
Твердість – 60-65 ШорА.
Товщина гуми | Розмір рулона |
---|---|
2мм | 1200 х 10000 мм |
3мм | 1200 х 10000 мм |
4мм | 1200 х 10000 мм |
5мм | 1200 х 5000 мм |
6мм | 1200 х 5000 мм |
8мм | 1200 х 5000 мм |
10мм | 1200 х 5000 мм |
РОБОЧЕ СЕРЕДОВИЩЕ ХАРЧОВА ГУМА РУЛОННА
Молочні продукти, плодоовочева продукція, алкогольні напої як вино, пиво, горілка, лікери та інші, солодкі цукрові сиропи,
фруктові пюре, мінеральні води, соки, питна вода, інші напої, гриби, м'ясо, риба, консерви.
Не підходить для олії та жирів.
Технічні параметри | од. виміру | Значення |
---|---|---|
Твердість, H | ус.ед. | 65 |
Міцність на разрив, TS b | MPa | 6 |
Подовження, Eb | % | 300 |
Стабільність при дії температури | ||
— D TS b 70°С/72h | % | - |
— D E b 70°С/72h | % | - |
— D H 70°С/72h | °Sh A | - |
— D TS b 100°С/72h | % | +/- 30 |
— D E b 100°С/72h | % | - 50 |
— D H 100°С/72h | °Sh A | +/- 10 |
Маслостійкість | % | - |
Густина | Mg/m3 | 1.55 |
Показник стійкості до стирання | cm3 | - |