Пластина( Гума) Харчова ГОСТ 17133 83 | Каталог
ОПИС ПЛАСТИН ХАРЧОВИХ ГОСТ 17133-83
Харчова гума гумова для виробів, що контактують з харчовими продуктами ГОСТ 17133 – 83. Призначена для виготовлення ущільнювачів нерухомих з'єднань та інших виробів при тиску до 0,6 МПа і температурі від - 30 до + 130С⁰.Пластина гумова для виробів, що контактують з харчовими продуктами, призначена для використання :
Питна вода, молоко, вершки, молочні продукти, м'ясо, риба
Фрукти, овочі, фруктово-ягідні соки, пюре і консерви, пиво, дріжджова суспензія, квас, цукрові сиропи та інші безалкогольні напої
Вино, горілки, коньяки та інші алкогольні напої
Рибні, олійні, овочеві консерви, солоні м'ясні і рибні продукти, овочі та гриби мариновані і солоні
Харчова гума містить екологічно нешкідливі компоненти, не має смаку, специфічного запаху і повністю безпечна для здоров'я людини і тварин.
За колірними параметрами, що застосовуються в харчовій промисловості гумових матеріалів, пластини складаються з чорного, сірого та білого кольору.
Біла харчова пластина формовий або в рулонах з гумової суміші 52-444, ІР-21 в основному використовується для виробів, які контактують з різними харчовими продуктами в температурному діапазоні від -30 до +140.
ХАРАКТЕРИСТИКА ГУМИ
Харчова гума при контакті з продуктами харчування володіє хімічною стійкістю, токсичні речовини не виділяє. Нейтральна до дії озону, ультрафіолету, розчинів кислот і лугів.
Випускається у вигляді формових пластин розміром :
300х300мм
500х500мм
700х700мм
Порівняно дешева за ціною харчова спиртостойкая здатна витримувати температуру близько 100°С, а більш дорога силіконова, вона зазвичай чисто біла або іншого кольору в залежності від необхідних умов, відрізняється кращою теплостійкістю (140 0С і вище).
ТИП ХАРЧОВОЇ ГУМИ ТА РОБОЧА СЕРЕДА
тип 1 Молоко, вершки, молочні продукти, м'ясо, риба.
тип 2 Жири, рослинні масла, тваринні і жиросодержащие продукти, майонез
тип 3 Фрукти, овочі, фруктово-ягідні соки та овочеві соки, пюре і консерви, пиво, дріжджова суспензія, питна та мінеральна вода, квас, цукрові сиропи та інші безалкогольні напої.
тип 4 Вино, горілки, коньяки та інші алкогольні напої.
тип 5 Рибні, олійні, овочеві консерви, солоні м'ясні і рибні продукти, овочі та гриби мариновані і квашені (солоні).
РОЗМІРИ ХАРЧОВОЇ ГУМИ
Товщина 2-40 мм - 500х500мм біла Темп -30- +100 суміш 52-444
Товщина 2-10мм - 700х700мм біла Темп -30- +100 суміш 52-444
СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ
Харчова промисловість;
Загальне машинобудування;
Вакуумні технології і частково криотехника